Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alstra amour


ju mer du bejakas
ju mer du behagas
ju mer du njuter

desto mer kärlek alstras

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-21 18:57



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Underbart!
2017-06-22

  Öknens Ros VIP
känn energin som frigörs, kroppens endorfiner får en härlig kick!
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP