Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nornfordiskt i lorteranska liturgin


hava mal

land skall land lyda likt lagom 

borgar byggas bortom byn

tor trotsar tusen tomtar

oden odlar allmogens uvar

 

hoande hund hotar hus

frejdigt frej fraktar freoner

odalmannen adlar agnarna

nornor nyser nära nordpolen

 

i frusna forden fenresulven flyr

havamals händer även här

ondulerar ungdomligt andras otur

löfven lobbar lööfs lukter

 

så lyder lorteranska liturgin enligt ekelöfska nonsensscenariot




Bunden vers (Rim) av Algotezza VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-21 19:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Anställ bara järnkirurger, de har erfarenhet av skrot, lager och andra metallurgiska bindningar.
2017-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Land ska med lag byggas.
Karl XV
Det bästa valspråket en svensk kung haft. Helt överlägset.

Hava mal och odalmän... Det där har en obehaglig klang, men tanke på vad man vurmar för i vissa extrema kretsar.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP