Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till poeten Tao Yuanming (365 - 427)


Stora klunkar

Det enkla livet
en enkel röst
från en enkel vän

Och när han kom
så hjärtans kär
delar vi en kanna vin
och i stora klunkar
denna härliga dryck
i stora klunkar
av gemenskap
i stora klunkar
och skön poesi
som vi delar

Å du min kära
vad är störst
månen, dikten, ruset?
när jag inte vet detta
när jag inte vet detta

det enkla livet
den enkla vännen
och det enkla sen
är en




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2017-06-21 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP