Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För några dagar sedan skrev jag detta på http://filosofiforum.se


Fragment från ett forum

Fönstret i vardagsrummet
hade stått öppet hela natten.
Lärkornas drillar var det enda
som trängde igenom gryningens tystnad när jag vaknat.

Livets allvar är lidandet, smärtan.
Andras lidande smärtar mer.
Mitt eget lidande kan jag
för det mesta stå ut med.
Allt annat kan vara en lek, en ljus lek.

Svaret på livsgåtan ryms i frågan.
Gäller bara att formulera den rätt.

Lärkornas drillar var det enda
som trängde igenom gryningens tystnad när jag vaknat.

 

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-21 19:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där kan inte vara hämtat från det forum som finns här på poeter.se...
Där är tongångarna betydligt hårdare.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP