Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnadsråd

Konsten att vara lycklig

är konsten att inte jämföra sig 

med andra




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-21 22:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det ligger mycket i det.
2017-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-06-22

  Ingrid Trolle
Helt klar. Vi är alla olika
och förutsättningarna
likaså.
2017-06-21

    Sefarge VIP
Så sant!
Var är jag
just nu?
Bland alla
mina egna
jag
Kantänka!
:)
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP