Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den inbillade sjuke

När kommer en ny Moliére

som skriver en ny pjäs

om den inbillade sjuke

Denna gång bör den handla om

alla som gripits av masspsykosen

att tro att man är laktosintolerant

fast man är frisk




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-21 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP