Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teori prov idag - tjoho...


Att sättas på prov


Det som känns otäckt
måste få vara otäckt

utan att förstöra hela dagen
som återstår

För då har det otäcka vunnit




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-22 09:23



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Mycket sant.
2017-10-04

    ej medlem längre
Balansen är viktig
2017-06-26

  Petter Wingren
Det är en livets utmaning att å ena sidan acceptera det svåra som inte går att förändra, å andra sidan inte låta det ta över. Som alltid balans. Tack för tanken.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande