Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem känner mig bättre än jag?

Nu känns det konstigt i kroppen

som att allt händer i den och jag har ingen aning
Jag får aldrig veta hur det fungerar
Hur jag fungerar

Det är som att det inte var meningen att vi människor
skulle lära känna oss själva, bara andra

Jag vet sällan hur jag mår
Jag vet sällan hur jag känner

Och jag vet aldrig vem jag bör be om råd
när jag inte ens kan fråga mig själv om mig själv




Fri vers (Fri form) av Den lilla tänkande
Läst 510 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-22 09:29



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Det faktiskt kanske inte var meningen att vi skulle lära känna oss själva? Det kanske bara var en slump att vi råkade träffa oss.
2017-10-04

  Linil VIP
Vi tror oss kanske känna oss själva, men vem vet?
2017-07-02

    ej medlem längre
som vi känner oss själv känner vi andra :)
2017-06-26

  Petter Wingren
Väldigt naken och uppriktig text i en enkel form, kunde vara sagt i ett samtal vid köksbordet.
2017-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Jesus känner dig bättre än du.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande