Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sTiga

den kan knappt hejda sig, 

äppelblomstern 

Spretade blombladen mot denna

sol denna värme

 

Och hur vinden tog tag i Maskrosfröet samsades de om färden

 

Den mest älskade och den mest hatade

här i världen.

 

Se fägring är betraktaren öga

betrodd

Det som oaktat flyr för vinden

Kan bli den allra vackraste grodd

 

Och den vackra som förgäves bara 

Släppt sitt blomblad fri

Får nöja sig att stilla vänta

Långt och länge innan den vacker

åter bli.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-22 10:18



Bookmark and Share


  ULJO
Stäminingsfull text
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP