Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det som hände efter de tre punkterna var att en fridlyst isbjörn kom förbi och sköts med tre pilar i nacken av en arbetslös spansk tjurfäktare med hösnuva, armborst och en flaska italiensk vodka under armarna.


Som svar på frågan... 2017 06 22




'Eftersom så många andra har huvudet under armen, eller i alla fall illa påskruvat i just den här frågan, o nyfiken i en strut, så har vi också det. Ungefär som i olyckan, som ju kom för den som otillräckligt skyddat sig för den. Cyklat i diket eller i alla fall hittades där av förbipasserande som ville lägga näsan i blöt, bara var som lediga just då. Fyll i det som passar, om det så skulle var...'




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-06-22 11:08



Bookmark and Share


  Nanna X
Kan inte låta bli att undra hur man rent tekniskt kan hålla en flaska med båda armarna och samtidigt skjuta pilbåge?
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP