Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag HATAR midsommar!


JO, JAG VET...

jo jag vet - det har vänt

vi har kommit dithän

det går nedför och utför

i samtliga län

det är oåterkalleligt

kulmen är nådd

ingen risk att man härvidlag

blir missförstådd

jo, jag vet - det har hänt

likadant varje år

och det vet man så väl

varje gång det blir vår

jag såg fram emot sommaren

snart är den slut

samma skugga av vemod

som sänkt sig förut

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/6 2017

 

 Bilden tagen av min kära hustru 2009.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2017-06-22 13:17



Bookmark and Share


  Palett
Ett vemodigt konstaterande av hur snabbt tiden rinner.
2017-06-22

    ej medlem längre
midsommar hälften har gått
i stort som i smått
härlig bild

2017-06-22

    ej medlem längre
Ja, vemodets tid! Tillbakagång, fastän man vet att sommaren är framför, men det går åt fel håll...
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP