Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar även auran på president Trump.

Jag älskar även auran på president Trump, som sträcker sig långt över sin rumpa,

Idéer med en sol mur hur mjöligt högt, blir inte mycket jobb för kol gruvan eller båda energier.

Trump sade att han kommer att öppna kolgruvor och det är prioritet jobb ...

Medan Kina vill bli exportör av koll över hela världen.

 

Som blondin jag googlade på solen eftersom ryssen och amerikaner har bestigit månen men jag blondinen vill äga solen, och bli tvillingsyster till solen och heter ”Nemesis”

 

sol  - Forskare säger att alla stjärnor föds par, och vår sol är inget undantag. Stjärnor föds i en binär form par, ibland tre. Nemesis kallas en vandrande stjärna en excentrisk kropp gömd, som kretsar kring solen, en brun dvärg stjärna eller svart stjärna. Om Nemesis sägs vara gränsen mellan en stjärna och en planet. Vissa forskare är övertygade om att utrotningen av dinosaurier är relaterad till försvinnandet av Nemesis. Richard Muller, forskare föreslog 23 år sedan en teori om att en röd dvärg stjärna, 1,5 ljusår, reser regelbundet för att begränsa vårt solsystem att när gravitationen drar närmar asteroider och kometer kolliderar med planeter. En stjärna och gasmoln bildas två stjärnor som kretsar kring varandra. Dessa stjärnor är inte identiska. Man assimilerar mer saker och blir större, Eftersom mindre stjärnan kastas ut från solsystemet eller assimileras.




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 13:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP