Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar...


Jesus gråter...


Jesus älskar oss

men gråter

och frågar:

"Var är mitt folk?"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-22 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord.
2017-06-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Vi som är kristna har all orsak att gråta, men det gör vi inte, för vi sitter ju bara och väntar att Jesus skall komma och klara upp allt så vi kan ha det skönt?
2017-06-23

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Så sant vännen!!
Amen!
Vi får gråta med Jesus Kristus!
Kram KB

2017-06-22

    ej medlem längre
Ja, vad skall vi svara?
Endast ett är nödvändigt! Sök Guds rike först!
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP