Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en Dokusåpa Förvecklar sig på ett annat sätt än väntat.

-Skräm mig inte på det viset!
-Mormor/Farmor, du förstår väl att det är nyheter!




Bunden vers av Mim
Läst 194 gånger
Publicerad 2017-06-22 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim