Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Preeminens


vad en kvinna vill
vad en kvinna njuter av

våran rättelinje


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-22 20:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
det en kvinna vill det njuter hon av i egenskap av sin rättmätiga position.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP