Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dubbel haiku


Gräs och grill

Nyslaget gräs och
ångor av bensin - det är
gräsklippningsdoften

Den och grilloset
- typiska sommardofter
i villakvarter




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 20:44



Bookmark and Share


  Njord
Naturromantik blandat med modernism. Fint dubbelhaikuat!
Glad midsommar
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP