Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtydliga, det här är en "rörig text som ska finnas på ett senare verk. (Ett drama). I dag såg jag dig..


Där du var.

Det fanns ett avstånd mellan oss, därför "läste" jag av.
Kvinnan verkade ha mycket svår ångest, nästan skräck.

-Jag har varit utsatt för (namn på sekten);- jag är frisk.

Men mannen verkade inte tro på dessa ord från henne.

Anledningen kan ha varit, att den som arbetade tidigare
tydligt sa ut i den bevakade luften.."slutar ni inte så kan
jag komma upp och göra något dumt med er; har licens.

Då hördes en grannes röst "hon har vapenlicens det
har hon haft hela tiden." Varpå en bestraffning kom.

Svaret kom från en tjej där ovan,
"det hade du inte från början."
(Licens till ett säkerhetsprogram.)

Förstå mig rätt;
Det är kriminellt att inta andras bostäder/ kvävning.
Även om någon blivit lurad till det genom "svart-köp."

Så äger ni varken mig som person eller min hyresrätt..

Att bara sitta här och beskriva dina rollfigurer hjälper
varken dig eller de utsatta och troligtvis sitter det nu
ett antal poliser, här i närheten, utan att våga ingripa.


Det fick mig att tänka på hur de bestraffar alla kvinnor.
-Vi sätter den i mitten av rummet"Bzz" Hur står hon ut?.
För att sedan Hota med; "nästa gång skjuter jag henne".


Svåra måltavlor, som ses genom fingrarna av polisen?
Kvinnorna som tvingas till att stå ut med "livvakterna"

Är detta organiserad brottslighet?

Finns det ett nätverk här, på riktigt, just nu i min närhet?

Ja, då måste mannen tro på den kvinna som bad om hjälp.

-Det fanns ett avstånd mellan oss, därför läste jag av...

Kvinnan verkade ha mycket svår ångest, nästan skräck.
-Jag har varit utsatt för (namn på sekten);- jag är frisk.

Med livet som insats.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-22 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP