Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Mammas läppstiftsmärke

Mamma,
bristningar
likt vattenmelonens gröna kappa

Gick inte sönder när hon födde mig
först efteråt

Vid upptäckten av läppstiftsmärken
jag har kysst handleden
blodröd

Mitt fel. Inte ditt.

Vågor eroderar lyckan ur marmorögon
Tills vit sand ligger i vasken
Tills tidvattnet sköljer oss rena

Men aldrig hela






Fri vers (Fri form) av Qadira
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-23 10:08



Bookmark and Share


  objekt3
Dina ordval är oväntade.
2017-07-20

  Den lilla tänkande
Så konstig att jag gillar den. ;)
Men vad handlar den om?
Tack för bokmärkningarna! :D
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Qadira