Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad det är för något, men vackert är det oavsett.


Sommarsnö (haiku)

Ser upp mot molnen.
Som virvlande snöflingor,
där dansar flygfän.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-06-23 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå