Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomliga rubriker

Det Gud skyfflar ut skyfflar Jag in. Men hans spade är större än min.




Fri vers (Fri form) av idisavant
Läst 382 gånger
Publicerad 2017-06-23 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idisavant