Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fin sommar mötte jag dig




Jag minns dig så väl

när vi möttes där i butiken och sa hej
till varandra

det var en varm sommar

och vi var så unga

din parfym luktade blommor

dina tår var bara i dina svarta sommar-damskor

tånaglarna var målade i rosa eller rött

jag minns till och med vilken film du hyrde


Dina karismatiska havsgröna ögon

och ditt ljuvliga blonda sagolika hårsvall
gjorde mig stum av beundran

jag var så kär i dig

du passade så bra i din gröna Piketröja

och dina mörkblåa jeans avslöjade dina härliga kvinnliga former

jag tyckte du hade så bra klädsmak






det var en romantisk sommar

när du fanns där i närheten

och jag ville att det bara skulle vara Vi




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 456 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-23 13:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker sommarlängtan i dina fina ord :)
2017-06-27

    ej medlem längre
En vacker kärlekssaga!
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin