Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


TUGGUMMITEMPLET

dumbo tuggar bubbelgum

stoppar huv'et fullt

han har blivit föremål

för en märklig kult

bubbli är hans favorit

bugg går också bra

kom inte med toy för det

vill han inte ha

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/6 2017

Bildresultat för DUMBO

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2017-06-23 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP