Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad 2012 men gäller fortfarande


Midsommarnatt



Natten är
full av magi

Plocka blommor
för att få veta

Se älvor dansa
till näckens musik

Bli lockad att bada
till fiolens toner

Rulla naken
i ängens dagg

Midsommarnatten viskar
löften




Fri vers av Harriette
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-23 15:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och jag pussar dig ömt!
så fint så.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette