Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ont, -- vad göra ?!


Konstnärsvraket


Har en sånn värk i
höfter, svankrygg, säte!

Hatar å ha ont !

Ska jag skylla på systemet,
den svenska skit-staten ?

Världen gillar inte mig, --
ett galet, ensamt konstnärsvrak!
Är det jag mot -- Alla ? !
Var det onda, verkligen, -
- MITT Initiativ ? Det
enda jag tyckte, som nyfödd -
var att jag har rätt å leva !

Men detta tog hus i helvette!!
Jag skulle veta min plats, liksom.
Knuffad ner i botten !!

Jag bara hävdar min rätt !
Att få älska ! Möter, bara,
ett sånnt satans Motstånd.
Får inte ha det kul !! : (

Är rasande för att jag är
bestulen på den sexuella
tillfredställelsen , - för att
nånn annan ska få njuta den !

De kontrar Sanningen, - inte jag!

Har så hemskt ont i
höfter å ljumskar!

Sånnt, som folk besöker
doktorn å sjukvård för!
Men, det vill å vågar jag ej!

De skulle kunna hitta ---
tusen sjukor i mig !
Men, jag tror ej på dem..
Bättre å stå ut å se till
på egen hand att det onda
går över ! !

Hoppas, att jag reder mig !








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 353 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-23 17:13



Bookmark and Share


  ULJO
Det ska nog gå bra för dig
2017-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att det onda går över
så du ej läkare behöver!

2017-06-25

  Salvation Pepper
Och Hoppet: Visst reder du dig! Som alltid!
2017-06-24

    ej medlem längre
Värk är förfärligt, särskilt om det inte ger sig! Ja, vad ska man göra, det enda är väl värktabletter då...
2017-06-23

  Andreas db Gustafsson
Ja, läkare är ena riktiga lögnhalsar. Det har jag fått erfara på senare.

Hoppas också, att du reder dig.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf