Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju sorters blommor

Sju sorters blommor
Klint, ros, kex, ris, viva, fröjd
Och Hallands fläder

Skål!




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-23 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius