Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På besök i min hemby för några år sedan, fångat av min kära hustru.


"HÖST"

"höst" hånar brisen i grönskande träd

"höst" mullrar mulnande sky

"nu är det inte som när du var grabb

hemma i älvkarleby..."

nu är kalendrarna årstiders mått

då var en dag som ett nu

nu är det snart femtio år seda jag

rände omkring och var sju

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/6 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2017-06-23 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, faktiskt är det höstlikt, molnen tätnar...
Fin dikt och fin bild!
2017-06-23

    ej medlem längre
Fin text och bild...stabilitet träd och människa.
2017-06-23

  Stay Golden
älvkarleby så vackert
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP