Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en sammanfattande tanke som berör ett synnerligen aktuellt problem som sysselsätter en stor del av min tid för stunden ... - Publicerad tidigare här i september 2011


Om lojalitet

På något sätt
lyckas kombinationen av oss
göra en del fel rätt ...

Lojalitet är ett begrepp
vi närmar oss på vitt skilda sätt ...

Du ingår i mitt lojalitets koncept
på grund av och endast därför
att vi har två gemensamma intressen
vilka för mig betyder mer än allt

Jag ingår inte i ditt lojalitets koncept
just därför ...

 




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-23 19:40



Bookmark and Share


    Orkiden
Oj! låter väldigt strikt hållet.....allt utanför ramarna faller bort?
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP