Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni 2016. Fotade gjorde min fru.


MER ÄN EN EMOTION


en sugande känsla av "nu är det slut"
när det jag såg fram emot blivit förut
en underlig visshet som kyler som is
den känns väldigt definitiv och koncis
en dag ser jag upp från den väg där jag går
och gulnade löv skriker: "SÅ långt till vår!"

LARZ GUSTAFSSON 2376 2017


 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2017-06-23 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mitt i midsommarens famn
melankolin får ett namn
inte höst redan

Så fina bilder du bjuder på


2017-06-23

    ej medlem längre
Förstår känslan! När det närmar sig midsommar...obehaget kommer krypande...
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP