Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Ensamhet i tvåsamheten

Hon satt och funderade på tvåsamheten. Tanken hon föraktade. Närheten hon desperat längtade efter men aldrig skulle tillåta sig att få. Priset var alldeles för högt. Ingenting skulle få henne att dela och blotta sig inför en annan människa igen. Ingenting.

Hon kände hur dammluckorna öppnades och tårkanalerna släppte taget om känslorna. Flodvågor sögs upp av den slitna koftan. Egentligen skulle den slängts för länge sedan men hon kunde inte skiljas från det sentimentala värdet det lappade tygstycket innehöll. Det var allt hon hade kvar. Koftan och det trasiga fotografiet.




Övriga genrer av brokensoul
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-23 21:32



Bookmark and Share


  Stisse
En text som berör och beskriver våndan att våga ha tillit till en annan människa.
Det gör så ont att bli sviken. Men livet överraskar ibland och då uppstår något riktigt mäktigt.
2020-10-29

  Nils-Robert
Riktigt bra text om våndan.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul