Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befria kropp & själ.


Uppbrott


Vill inte förlora
i Kampen, den Stora !
Önskar va´ sann kvinna,
som Lycka må finna.
Å, som ett slags hora,
det renaste vinna !

Det är svårt å veta
hur man bäst ska leta
uti männens skara..
Kan det finnas fara
att det skulle reta
upp allihop, bara ?

Men, det skiter jag i !
Söker, - så får det bli ...
Det kan ske så att jag
får motta fina svar !?
För evigt, leva fri --
i Framtid, underbar !

Av vikt, det är å få
nått ljuvt å tänka på !
Måhända, det kan ge
Befrielse från -VE!!
Vill lycklig kunna gå
från den Tid som är le !




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-24 04:47



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
De två första verserna villar jag mycket! :)
2017-06-27

  ULJO
Hoppas av hela mitt hjärta att du får dina önskningar uppfyllda
2017-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Du starka, härliga kvinna
må du kärleken och friheten vinna!
2017-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kämpatakter i härliga rim och meningar!
2017-06-24

  överlevaren VIP
Kämpaglöd i orden!
2017-06-24

  Salvation Pepper
Senta säger det bra!
2017-06-24

    ej medlem längre
Hoppas du får dina önskningar uppfyllda, det är du värd!
Önskar dig en fin Midsommardag!
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf