Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dövörat

Människor vill bara höra

det dom vill höra

och det som smeker deras öra




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-24 07:46



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Hahhaha, , , "skrattar gott" , , ska det vara så svårt att lyssna . . klart!!
2017-06-25

  Öknens Ros VIP
Jag också *skratt*
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP