Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kult

För mycken kult

gör att det till slut

kan bli helt okult




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-24 09:19



Bookmark and Share


  Stay Golden
;) lika barn leka bäst
2017-06-24

  Öknens Ros VIP
Kul! :)
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP