Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp...



Tidigare erfarenheter har förberett mig för OSS!

Jag förstod aldrig då, men ser idag...

Det FINNS en mening med ALLT!

Vi föder i smärta, och resultatet är något du är beredd att dö för.







Fri vers (Fri form) av Chinor VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-24 10:45



Bookmark and Share


  Stay Golden
''En gnutta dunkelblau''
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP