Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hullaballoo

Det finns en tid för allt

i en människas tillvaro

En tid för lek och smek

En tid för omtanke och ömhet

En tid för eftertanke 

Tiden för Hullaaballo är gången

Frid vare över dess minnen

och erfarenheter

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-24 12:26



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har så rätt , , förstår att denna Huula baloo är över, , men smek och kel kan man få och bli glad för.
2017-06-25

    Gun kindly
Att känna när tiden är inne för det ena eller andra är en konst. Välskrivet.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP