Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

first love

du var min första kärlek
jorden rörde sig under mig
jag var snön på dina läppar
iskall smak
jag var vinden som lekte med ditt hår
ändlös mardröm
dockflickan,dina trådar var mina
kallt i hennes grav
varmt i min säng
bara för dig
kände jag någonting




Fri vers av Nephania
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-25 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania