Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös kärlek

Villkorslös kärlek är den kärlek

som ges av en mor till sina barn

men det vore en nåd att stilla bedja om

ifall alla människor

gav en del av allt detta

till sina medmänniskor

Det behövs bara några vänliga ord

eller en glad och vänlig blick

så blir livet ljusare för oss alla




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-24 13:32



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Så rätt du har!
2017-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du!
2017-06-25

  Feminaz
Så sant!
2017-06-25

  soligajag_1 VIP
En mycket bra poesi om omtänksamhet gentemot andra , villkorslös kärlek till sina barn. Som jag är som person kan jag ge en Kram och en hjälpande hand till den som behöver det.
2017-06-25

    Sefarge VIP
Kostar lite
Men känslan måste
Finnas där, annars
Kommer intet!
;)

2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP