Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HERR ADLER

herr adler heter en kämpe som

med preussisk precision

ses avfyra sin walther mot

envar som tar sig ton

 

LARZ GUSTAFSSON  24/6 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2017-06-24 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP