Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

Ironi avsedd att vara humor

är inte rolig

i kommentarer och genmälen




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-24 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP