Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014


TRASIGA SKOR

 

Natt blöder

röda tårar


dränker glädje

i sårigt hav


morgon gömmer

känslosvall i fasad


dag skyler 

oro i vardagsliv 


går i trasiga skor

mot den sena kväll




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-06-27 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2017-07-02

  DavidM VIP
Texten, en känsla av utebliven frid. Stark läsning.
2017-06-28

  Anya VIP
Jaa dessa trasiga skor känns igen. Tänker på Cornelis Vreeswijk när jag läser din smärtsamma text.
2017-06-28

  Judas Ekholm VIP
Vackert vemod i finfin komposition.
2017-06-28

  ULJO
Melankolin på promenad i trasiga skor. Smärtsam läsning.
2017-06-28

  M.Eta
Berörande text!
2017-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om att se ett leende ansikte, men inte den gråtande människan bakom!
2017-06-27

  Nils-Robert
En dikt om hur ( trasigt) livet är under fasaden som vi skickligt målar. Bra uttryckt
2017-06-27

    ej medlem längre
Ytan skimrar...men det inre gråter...
2017-06-27

    ej medlem längre
Ja, somliga går i trasiga skor och jag hoppas att "det underförstådda Jaget" i din text nu, tre år senare, har det långt bättre. :-)
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP