Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina söner firar sin 26:e bröllopsdag här med sin amerikanska hustru 22.6


Harry's Bar i Västerås.


Då denna son

med familj

planerar

bosätta

sig för gott

i Amerika


blev mitt

besök där

i midsommar

extra smärtsamt


"Huru hastigt de fly

våra dagar och år

Ja, det är såsom

flöge vi bort..."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-24 19:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Smärtsamt att ha sina barn på så långt avstånd.
2017-06-26

  walborg
Lessamt. Men skype är en fin bro över avståndet.
2017-06-26

    ej medlem längre
Så ledsamt för dig!
2017-06-25

    ej medlem längre
Vemodigt med avsked från nära och kära.
2017-06-25

  anits VIP
Förstår hur du känner.
2017-06-25

  Eva Helene VIP
Kan förstå känslan!
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP