Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk sommar

Regn faller ute
Brasan sprakar, mys framför
Med din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-24 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att ha någon att mysa med är lycka...
2017-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Sommaren var en tisdag i år.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén