Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stillsam längtan som pockar ... - Publicerad i september 2011


Om du vore här ...

Om du vore här hos mig
när jag vaknar
skulle jag se till
att du intet hellre vill

än att få vakna
nära tätt intill
mig
som saknar
och älskar dig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-24 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP