Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsikter o insikter


iögonfallande praktfull grönska
visar tomrummet
minnet av dig
som inte orkade mer

så vacker var jorden då


tydligt förstår jag dig nu

med ögat kan vi bara se





Fri vers av Skatanssyster
Läst 235 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-24 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster