Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arlastund

arla i morgonljuset

tecknas dagerns nyutsprungna ansikten

 

spillror av ljus flätas samman

vilar sin tyngd över din navel

 

tiden näst intill brytbar

tankarna intill oss som går att beröra

 

 

nu när alla toner

är renare än

 

kupoler

 

© Birgitta Wäppling, 24 juni 2017




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-24 23:08



Bookmark and Share


    S.p.o.f
Mycket bra formulerat och rörande!
2017-07-28

  Börje Larsson
Den nya dagens möjligheter börjar som dessa ord...bra!
2017-06-29

  Judas Ekholm VIP
Vackert flätat med relevant budskap. Gillas!
2017-06-25

  Yrre VIP
Mycket vackert skrivit!
2017-06-25

  Stay Golden
FANTASTIC!
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP