Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New Dawn

med en New Dawn gick jag in i väggen

sakta kyssandes dig ömt

daggfyllda blad föll ner vid stenarna

sedan vi passerat väggarna finns bara rymd

bara tid, den nu

hoppar vi hage bestämt likt ett till åtta

spottar vi glitter och badar kärlek. solar i glans

Andas en lungdans 

Du är fri, lilla fågel

Att flyga luftfritt




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-11 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP