Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten nattlig reflektion ... - Publicerad här tidigare i september 2011


Även tålamod har sin begränsning

Även om det så är
att det finns ett ögonblick
alldeles innan man stoppar skeden
med honungen i munnen
då den smakar som allra bäst ...

... så förutsätter det
att man vet hur honung smakar ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-25 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP