Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag vara en helt vanlig hetero man?

Får jag vara en helt vanlig hetero man?

Det görs inte mycket för vi som är hetero. Varför är inte detta så upphöjt? Vi har inga Pride-festivaler. Vi har inga flaggor. Vi blir nästan nerklassade i debatten. Det är inte så kontroversiellt att vara hetero. Vi kan vara stolta över vår del. Hetero flaggan borde vara helt vanligt plain inga krusseduller. Om jag nu säger att jag är det är det då fel enligt media,tidningar,debatter. För det är ju preis så att människor som är gay har en helt annat status när det gäller det sexuella. Vill man då har svar så går man till Gubben på berget han som vet allt,Jonas Gardell.
Det jag undrar är varför ska dessa människor vara bättre än jag? Det värsta i sammanhanget är att jag måste tycka som dem,det har staten sagt. Gör inte jag detta klassas jag som homofob.
Jag har väl inte mycket över för detta. Min tid som barnhemsbarn och fosterbarn resulterade i att pappan våldtog mig i så många år. Var finns denna skönmålning i detta? Jo,ett förstört liv och samhället brydde sig inte ett dugg. Hade han varit hetero hade detta inte hänt.

Jag måste ju få säga att homosexuella det är äckligt för mig så in i bomben. Jag ska ju inte behöva ljuga för mina barn. Så varje gång jag ser något homo i TV så måste jag ta fram spypåsen. Men detta är ju något jag inte få säga. Utan då kommer moralpredikanterna och säger: Ajaja baja smö frön så får man inte säga. Det gör jag ändå,den friheten måste väl finnas.
När ska vi få en hetero-festival? Där det är hedersamt att vara vad jag tycker normal. Samhället gör absolut inget för oss som är hetero. Vi har blivit en underklass. Det fanns Hattar och Mössor förr i tiden. Nu finns det Home och Hetero låter nästan som lite ur en grekisk mytologi. Så jag tycker att vi är lika mycket värda.Eller?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Knoparemoj
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-25 08:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Visst är det helt okey att vara hetero, hur skulle samhället se ut utan er hetero-män annars?
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj