Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små lekande barn och flygande måsar

När jag ser måsar som då och då gör en flygtur

mot innergården mellan mitt hus och nästa

så kommer jag på mig med att fundera över

att de tänker som små barn;

impulsdrivet och repetitivt

Jag såg några små pojkar vid sandlådan

som hämtade sand i sina små spadar

och strödde ut det på gårdens plattbeläggning

och mot gårdsdörrens lilla trappa

Alltså helt utan någon särskild tanke

men impulsdrivet och repetitivt

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP