Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få tänka fritt

Att få tänka fritt

och låta sin egen fantasi flöda

utan att låta sig påverkas

av vissa lärofäders rimbundna dikter

är underbart för en fri själ




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-25 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bra att vi alla är olika annars skulle det bli enformigt! För mig är det den bundna formen som är frihet, hur konstigt det än låter. Jag kan inte skriva fri vers.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP