Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som









och hur solrosstjälkarna glänser silver om nätterna hur de fångar upp ljuset




Fri vers av Emmelina
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 13:35



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket vackert
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Emmelina
Emmelina